UCD SIG - ajankäyttöhaasteet käytettävyystyössä

Toisen UCD SIG -tapaamisen teema on ajankäyttöhaasteet käytettävyystyössä.

Tervetuloa keskustelemaan ajankäyttöön liittyvistä ongelmista ja erityisesti niihin löydetyistä ratkaisuista, esim. kustannustehokkaista käyttäjätutkimus- ja raportointimenetelmistä, ja käytettävyyspalveluiden ulkoistamisesta.

Tilaisuus järjestetään Helsingin yliopiston videoneuvotteluhuoneessa Helsingin Kumpulassa osoitteessa Gustaf Hällströmin katu 2b / Exactum-rakennus, huone A114 (1.krs, ovista oikealla) klo 16:30-18. Voit osallistua tilaisuuteen myös etänä internet-selaimesi avulla: connectpro.helsinki.fi/sigchi. Voit kirjautua sisään Guestina, mutta laitathan nimesi samalle lomakkeelle. Tämän jälkeen aukeaa ConnectPro-ikkuna ja olet mukana kokouksessa.

Voit testata audiolaitteesi jo etukäteen: Mene ConnectPro -järjestelmään yllä kuvatulla tavalla ja valitse Meeting->Manage my settings->Audio setup wizard. Kun haluat puhua kokouksen aikana, pidä alalaidassa olevaa Talk-nappia alhaalla. Talk-napin lukkoa klikkaamalla saat mikin päälle jatkuvasti, mutta varmistu silloin ettei taustamelu tms. häiritse muita.

ConnectPro tukee myös videota, olisi kiva nähdä etäosallistujat.

***
SIGCHI Finlandin alla toimivat SIG-ryhmät ovat vapaamuotoisia samasta aiheesta kiinnostuneiden ihmisten keskustelufoorumeita. SIGiin ei erikseen ilmoittauduta jäseneksi, vaan kuka tahansa voi osallistua SIGin järjestämään toimintaan. SIGin osallistujat pyörittävät toimintaa itse, kokoontuvat esim. joka toinen kuukausi. Järjestelyvuoro kiertää SIGin osallistujilla.