Liity jäseneksi

Henkilöjäsenet

Yksityishenkilöt voivat liittyä SIGCHI Finlandiin varsinaiseksi jäseneksi tai opiskelijajäseneksi (täysipäiväiset opiskelijat). Vuoden 2021 jäsenmaksut ovat seuraavat:

  • varsinainen jäsen (henkilöjäsen) 20 euroa
  • opiskelijajäsen 0 euroa (ensimmäiseen maisteritutkinnon suorittamiseen saakka)

Halutessasi voit nyt maksaa enintään kolmen vuoden jäsenmaksun yhdellä kertaa, jolloin sinun ei tarvitse muistella onko jäsenmaksusi maksettu. Jäsenvastaavamme on sinuun yhteydessä kun jäsenyytesi on päättymässä.

Varsinaiseksi jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu. Jos sinulla ei ole vielä jäsentunnuksia sivustollemme ja et ole sähköpostilistalla, laita lisäksi sähköposti osoitteeseen jasenvastaava(at)sigchi.fi. Opiskelijajäseneksi liitytään laittamalla sähköpostia osoitteeseen jasenvastaava(at)sigchi.fi

Jäsenmaksun voit maksaa näillä tiedoilla:

Saaja: SIGCHI Finland

Summa: 20 € / 40 € / 60 €

Tili: FI56 5731 6520 0321 88, BIC: OKOYFIHH.

Viitenumero: 60228, mikäli jäsenmaksu maksetaan omalta tililtäsi. Jos maksu maksetaan muulta kuin omalta tililtäsi, laita viestikenttään oma nimesi + "jäsenmaksu vuosi" (esim. jäsenmaksu 2017-2019).

SIGCHI Finlandin jäsenyys ei sisällä eikä edellytä ACM:n eikä ACM SIGCHIn jäsenyyttä. SIGCHI Finlandin jäseneksi liittymällä ei myöskään pääse kyseisten järjestöjen jäseneksi.

Sähköpostilista

SIGCHI-listalle liittyminen on mahdollista myös ilman jäsenyyttä. Lue lisää


Kannatusjäsenet

Yritykset ja organisaatiot voivat liittyä SIGCHI Finlandin kannatusjäseniksi. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 100 euroa.

Jäsenyyttä hakeneille ilmoitetaan sähköpostitse jäsenmaksun maksamisesta heti kun se on mahdollista. Jos sinulla on kysyttävää kannatusjäsenyydestä, ota yhteyttä jäsenvastaavaan (jasenvastaava@sigchi.fi). 

Täytä alla oleva lomake sopiaksesi rahastonhoitajan kanssa kannatusmaksun maksamisesta: